Mobile og stationære løsninger til sortering

Sortering af alt lige fra affaldstræ, have- og parkaffald til jord, plastik og glas

Mobile stjernesigter

Stjernesigter kan sortere i 2 eller 3 fraktioner, og der kan yderligere monteres magnetbånd til frasortering af metal, samt vindsigte til at suge lette materialer som plast, papir, blade mv. væk fra produkterne. Fødekassen har en god størrelse, der gør det nemt at fylde råvaren/affaldet i. Herfra transporteres materialet ud på stjernedækket af et transportbånd, der er tæt på vedligeholdelsesfrit.

Mobile og stationære tromlesorterer​

- tromlesorterer kan sorterer næsten alt og i flere fraktioner

Brug for en specialløsning?

Vi tilbyder skræddersyede stationære maskin- og anlægsløsninger.

Rådgivning

Vi tilbyder løsningsorienteret rådgivning med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Er der brug for skræddersyede løsninger eller tilpasning af eksisterende maskiner, løser vi også dette fra planlægning til produktion og drift.

Servicesamarbejde

ABA Maskiner har indgået servicesamarbejde med Marin Hvid Sjellerupskov ApS og TLM Dieselteknik, som begge har værksted med servicebiler og dygtige servicemontører, der står klar til at rykke ud, når det brænder på!

Sliddele

Vi er leveringsdygtige i langt de fleste sliddele til vores brede sortiment og kan levere og servicere indenfor kort tid. Vi tilbyder også brugte maskiner, der er taget i bytte for nye maskiner, til fordelagtige priser.